Попередити рак можуть звичайнісінькі продукти

Більше третини всіх зареєстрованих випадків онкології були безпосередньо спровоковані неправильним і шкідливим харчуванням.

Джерело: Відомості

Експерти стверджують, що існує ряд вельми популярних продуктів, які активно перешкоджають розвитку раку. Всі вони вільно продаються в будь-якому магазині, а значить, і щоденне харчування можна вибудувати з акцентом на його корисність.

Найбільш виражений профілактичний ефект виявили вчені в ряді популярних видів фруктів, овочів, горіхів, зелені і коренях. Біоактивні речовини, які насичують склад цих продуктів, накладають на характерне злоякісне утворення той же ефект, що і препарати, що використовуються при хіміотерапії. Незрівнянним плюсом натуральних речовин є їх нетоксичність і високий ступінь корисності.

Фахівці в області харчування стверджують, що якщо щодня ввести у вжиток стакан молока, ймовірність розвитку онкології знижується майже на 10-15%. Це відбувається тому, що кальцій, що міститься в чистому молоці, нейтралізує виникнення поліпів на стінках товстої кишки, які можуть з часом перерости в рак.

Сильною дією володіють томати, завдяки вмісту лікопіну. Речовина має стимулюючу дію на імунітет і відмінно захищає від раку простати. Для профілактики достатньо пари стиглих томатів в день.

Вітамін Е володіє вираженим антираковим ефектом і знаходиться в потрібній кількості в рослинному маслі і будь-яких горіхах.

Вітамін D також має виражене протистояння.

Профілактикою проти злоякісних новоутворень на шийці матки, легких, грудей, простати, товстої кишки, підшлункової залози буде вживання їжі, багатої вітаміном А чи каротином. Основні представники - гарбуз і морква. 200 грамів щодня зможуть застрахувати від неприємностей зі здоров'ям.

Бразильський горіх і їдкий часник збагачені селеном, який захищає шлунок, стравохід, рот, шкіру від злоякісних пухлин.

Яєчний жовток, кольорова капуста, пшениця і печінка теж не тільки смачні, але і цілющі продукти, що містить джерело речовини холіну.

Антиканцерогенні речовини - в селері, хроні, редьці і редисці. Вживання ріпчастої цибулі, жирних сортів риби таких як лосось, сардина, тунець, теж необхідно ввести в регулярний раціон.

Найсильнішими в боротьбі зі злоякісними новоутвореннями продуктами визнані броколі, кольрабі, китайська кольорова і звичайна капуста. Вони максимально насичені біоактивними речовинами, здатними надати протираковий ефект і допомогти при комплексній терапії або профілактиці.

Таким чином, грамотно вибудувавши лінію харчування, відмовившись від частого вживання канцерогенних і шкідливих речовин, можна застрахувати свій організм від хвороби.

Loading...