Неперетравлена їжа провокує появу всередині тіла різних паразитів

Перевантаження кишечника, неперетравлені залишки їжі - причина запорів, гниття, повільне самоотруєння.

Джерело: Відомості

Наша печінка розрахована на 600 років, але ми, на жаль, руйнуємо її за сорок років, а то і швидше. Від переїдання багатьох з нас мучить кишечник. А перевантаження кишечника, неперетравлені залишки їжі - причина запорів, гниття, повільне самоотруєння. Ознаками чого є неприємний запах з рота, відрижка, вихід газів.

Однією з причин зайвої або недостатньої ваги є невідповідність того, скільки, і чого, якої їжі в організм входить і скільки виходить. Будь-яка неперетравлена їжа провокує появи всередині нашого тіла різних паразитів. Чим частіше людина переїдає, тим частіше незасвоєння і гниття. І в результаті - підвищення армії глистів, паразитів, черв'яків, які змушують непомірно переїдати, тягнутися до солодкого і солоного.

Лихо людства - відсутність контролю апетиту, сили волі, в результаті - непомірність в їжі, гонитві за насолодою смаком. Багато хто забув прості істини: "Ми є те, що їмо", "Людину живить не те, що він з'їв, а то, що засвоїв."

Ознаки переїдання і неправильного поєднання їжі

Безсоння, важке пробудження вранці, втома, слабка витривалість, тяжкість в шлунку - ознаки переїдання, відкладень неперетравленої і гниючої їжі.

Головна причина переїдання - відсутність почуття насичення через споживання мертвої вареної їжі. Японський професор Кацудзо Ніші довів, що будь-яка варена їжа перетворюється в нашому організмі в неорганічну сіль щавлевої кислоти, яка веде до порушення обміну речовин, стає основою майбутніх захворювань.

При неправильному харчуванні в організмі починаються гнильні бродіння в шлунку. Вихід газів, відрижка - ознаки неправильного поєднання продуктів, надмірного споживання їжі (перезавантаження шлунка) споживання шкідливої ​​або мертвої їжі.

Усунення переїдання

Для того, щоб мати хорошу масу тіла, необхідно збалансоване харчування, дотримання сполучуваності продуктів. Якщо Ви ще не перейшли на видове харчування (свіжі фрукти, овочі, зелень) яке забезпечує ідеальний стан здоров'я, ось кілька порад сполучуваності продуктів: фрукти необхідно їсти окремо як сніданок або не менше, ніж за годину до їжі, вживати продукти з концентрованим білком і крохмалем, наприклад, крупи і горіхи - окремо; кисле  окремо від солодкого. Одночасне вживання двох концентрованих продуктів сприяє гниттю їжі, а гнила їжа не може дати ні енергії життя, ні здоров'я.

Обсяг їжі не повинен перевищувати обсягу трьох долонь, перерва між прийомами їжі повинна становити не менше 4-6 годин, необхідно дотримуватися біоритмів організму.

4 год ранку до 12 год. дня - видалення відходів (самоочищення від непотрібних залишків їжі).

Тільки з 12-ї години треба починати їсти. Оскільки травлення забирає більше енергії, ніж будь-який інший процес, треба з'їсти таке блюдо, яке б не виснажувало запас вашої енергії, незважаючи на те, що все одно якась кількість енергії потрібна на його перетравлення.

Відомо, що фізіологічна потреба нашого організму в їжі виникає лише на початку вечора. У цьому випадку повинен бути запас часу (не менше 3 год.) для того, щоб їжа пішла зі шлунка і почався цикл асиміляції. Це говорить про те, що останній прийом їжі людиною повинен закінчитися в 6 - 7 год. вечора.

Частий прийом їжі (з перервами менше 4-5 годин) веде до незасвоєння їжі. Неперетравлена їжа викликає бродіння в кишечнику, що призводить до утворення в травному тракті спирту з тими ж наслідками, до яких веде вживання алкоголю, порушується діяльність гломуса і печінки - головних важелів нашої імунної системи.

Навіть якщо ви харчуєтеся тільки фруктами і овочами - переїдання може позначитися на вашому самопочутті і здоров'ї. 

Loading...