Що є причиною захворювання травної системи

Що є причиною захворювання травної системи

Всі основні проблеми виникають на етапі переробки.

Автор: Ольга БУТАКОВА / Джерело: Відомості

У травній системі дуже важливо знати алгоритм роботи: прийом, переробка та виділення. Скільки б не було захворювань травної системи, вони підкоряються певним законом. Всі основні проблеми виникають на етапі переробки. На етапі прийому існує проблема, пов'язана з зубами і стравоходом.

Процес переробки пов'язаний з виділенням соляної кислоти, наявністю або відсутністю бактерій, ферментів, клітковини і перистальтики. В організмі повинні бути відсутніми патологічні форми бактерій, вірусів, грибів і інших паразитів, глистів, а вітаміни - бути присутніми.

В процесі травлення бере участь 4 компонента: їжа, ферменти, бактерії, вода. Якщо ці 4 компонента будуть дотримуватися, то всі захворювання пройдуть. У нормальній їжі повинні бути ферменти, бактерії, які утворюються при квашенні. Вода повинна бути лужна, без хлору.

Що не можна робити під час їжі?

Не можна пити лужну воду, вода повинна бути кисла, можна з лимонним соком, журавлиною, брусницею, тобто будь-які кислі трави, які підтримують кислотність шлункового соку.

Якщо ви під час їжі будете запивати лужною водою, то розбавити шлунковий сік, а цього робити не треба. Воду треба пити за півгодини до їжі, коли в шлунку нічого немає.

Шлунковий сік починає вироблятися за 15 хвилин до їжі, коли людина бачить їжу або починає про неї думати. Також небажано пити відразу після їжі.

Якщо людина відчуває, що їй треба весь час запивати, існує два виходи: напитися за 2 години, щоб вона встигла піти в кишечник або їсти рідку їжу. Перетерта їжа стимулює одужання шлунка.

Хворий шлунок не перетравить шматки м'яса, риби, хліба. Він навіть перетравлювати їх не буде, вони підуть в товстий кишечник і там гнильні бактерії їх розщеплять, а організм нічого не отримає. Величезна енергія витрачається на розщеплення їжі.

У йогів існувало таке правило: чай треба жувати, а тверду їжу треба пити. Чай не можна ковтати, його треба пити ковтками, попиваючи, для того, щоб активізувати слизову шлунка. Трав'яний чай перед їжею можна пити за 15-20 хвилин, він стимулює шлунково-кишковий тракт. Кислота не розбавиться.

Суху їжу треба пережовувати дуже ретельно, щоб вона стала водою. Ми здійснюємо колосальну помилку, порушуючи прислів'я: "Коли я їм, я глухий і німий."

Всі про це забули. Обід у нас - це засіб поспілкуватися, повеселитися, порозмовляти, тобто засіб комунікації. Це глибока помилка. Прийом їжі повинен відбуватися в повному мовчанні. Людина повинна думати про їжу, її споглядати. Тільки в цьому випадку мозок виділяє правильні ферменти.

Якщо людина абстрактна від їжі, то мозок не може правильно визначити, що потрібно робити, в умовах бесіди. На кожен вид їжі, на кожну молекулу виділяються певні ферменти. Наприклад, бутерброд з маслом і медом. На хліб виділяються одні ферменти, на масло інші, на мед треті.

Вуглеводи перетравлюються тільки в ротовій порожнині, білки починають перетравлюватися в шлунку, жири перетравлюються в дванадцятипалій кишці. Такий бутерброд - це колосальне навантаження на астральну нервову систему в плані часу, концентрації виділення ферментів. І якщо людина дивиться на цей бутерброд, позитивно до нього ставиться, любить його, смакує, пережовує його в роті, намагається отримати від цього задоволення, то все це перетравиться. Якщо ми ковтаємо не жуючи, як собаки, то травлення у 80% людей порушено.

Щоб уникнути небезпечне зниження кислоти шлункового соку необхідно дотримуватися наступних прищепив:

-не пити лужну воду під час їжі і відразу після. Це навіть не обговорюється.

-мовчати під час їжі.

-ретельно пережовувати їжу.

-не вживати великої кількості гарячої їжі, тому що це веде до знищення клітин.

-категорично не можна приймати їжу температурою понад 40 ° С.

При 60 ° С гине білок. Якщо ви п'єте воду 60 ° С, то миттєво знищуються клітини стравоходу і шлунка, які виробляють соляну кислоту. Для того щоб перевірити, чи можна пити, треба опустити палець і потримати його довго. Чай повинен бути тієї температури, яку витримує ваш палець. Причому ми цього не знижуємо, а коли починаємо розуміти, то починаємо чинити опір. Напевно, серед ваших знакових є ті, хто п'ють "окріп".

Візьміть і занурте їх палець в те, що вони п'ють, 100% палець почервоніє, і вони закричать!Це буде 1: 0 на вашу користь і ви їх переконаєте!

Насправді людина цього не розуміє. Тому 50% людей страждають на гастрит з нульовою секрецією. А нуль секреції, це означає нуль перетравлення. Єдина причина зниженої кислотності - гаряча їжа. Клітка ШКТ живе три дні. Потім вона відновлюється. Як тільки вона відновилася, людина її спалила і так кожен день.

В Японії жінки не хворіють на рак стравоходу. А у чоловіків рак шлунка і стравоходу - на першому місці. І коли почали з'ясовувати, то встановили, що жінки не їдять гарячої їжі. Їх допускають до столу, за японською традицією, коли все охололо.

В Узбекистані, Монголії - велика кількість онкологічних захворювань. Вони їдять гарячий плов. Утворюються ділянки, випалені в шлунку і дванадцятипалій кишці. Це аксіома.

Хочете, не хочете, а їжу потрібно їсти з температурою 36,6-40 ° С. Коли ви п'єте гарячий чай, організм витрачає велику кількість енергії.

Те ж саме відбувається, коли ми вживаємо оцет. А також дуже погано впливає вживання холодних продуктів. Немає нічого гіршого, ніж морозиво для дитини. Щоб зігріти їжу, організм витрачає величезну кількість енергії. Якщо ви п'єте холодну воду в холодну погоду, ви витрачаєте колосальну кількість енергії. Якщо потрібно погасити енергетику, то треба випити склянку холодної кип'яченої води. Мозок просто затихне.

Тому спортсменам не дають пити. Тільки вони почали рухатися, виділилася молочна кислота, їм хочеться пити, і якщо вони вип'ють воду, то енергетика відразу піде. Вода в холодному вигляді не надходить в клітку, тому, що клітина має температуру 36,6 ° С. Воду треба зігріти до 40 ° С. На це ви витратите велику кількість енергії. У спеку температура води повинна бути 22-24 ° С, в холодну пору - 35 ° С.

Їжа повинна бути тепліша, ніж кімнатна температура. Якщо ви їсте гарячу їжу, то ніякі таблетки для відновлення шлунка не допоможуть. Якщо три рази в день їсти гарячу їжу, то клітини не встигають відновлюватися, а потім виникає рак, ерозії і т.д. Одна людина мучиться ерозивним гастритом. Тому він стоїть в хронічній групі, з ним працюють десятки лікарів.

При гастриті зі зниженою кислотністю лікар призначає пісну дієту. Це з точністю до навпаки. При такому діагнозі потрібно стимулювати шлунок. Це повинні бути перець, хрін, стимулятори.

А при ерозивному гастриті повинна бути щадна дієта, але самий щадний фактор - це температура. Лікарі роблять все навпаки. Ніхто не запитав, а як ви харчуєтеся? І ось людина лікується 10 років. І, нарешті, у нього про це запитали. З'ясувалося, що він їсть тільки гарячу їжу, роблячи все навпаки.

Приходить бабуся, у якої шлунок не болить, але нульова кислотність. Їй кажуть: "Вам тільки молочну їжу, каші, супчики пісні і т.д.". Бабуся починає так харчуватися, і їй стає погано, тому, що в шлунку нічого не перетравлюється. Молочну їжу їй не можна, тому що в організмі немає ферментів, кислот і там нічого не зброджується.

Препарати для відновлення травлення.

Два головних препарати - ферменти і бактерії. Якщо ви домовитеся з собою, і їжа буде нормальна, то більше взагалі нічого не потрібно. Але тільки перед цим провести протипаразитарну програму. Обстежити печінку на лямблії, опісторхії і токсокар.

Ще обов'язково перевірити показник цукру в крові. Це не зовсім травна система, а ендокринна, розташована в шлунково-кишковому тракті. Обстеження на вміст цукру в крові після 40 років необхідно зробити кожному, щоб потім не було ніяких сюрпризів. Якщо цукор підвищений, то потрібно чистити печінку і все інше.

Три шляхи позбавлення від газів: оптимізувати стілець знизу, щоб не було запорів, припинити їсти їжу, яка бродить і гниє, позбутися від паразитів. Якщо у людини лямблії, то у нього буде підвищене газоутворення, і буде боліти живіт.

Loading...