Прості й недорогі засоби для домашнього догляду за обличчям та тілом

Прості й недорогі засоби для домашнього догляду за обличчям та тілом

Навіщо купувати дорогі креми й маски для волосся, якщо в аптеках можна знайти геніально прості й недорогі засоби для краси.

Джерело: Відомості

Навіщо купувати дорогі креми й маски для волосся, якщо в аптеках можна знайти геніально прості й недорогі засоби для краси. Усім, хто хоче мати гарний доглянутий вигляд, рекомендуємо запам'ятати ці поради.

ВОЛОССЯ

Хороший засіб паста Сульсена - від лупи, для профілактики її появи, а також для живлення і росту волосся.

Ефірна олія лаванди: додати кілька крапель у кондиціонер для волосся - волосся довго не брудниться.

Маска для швидкого росту волосся" масляні вітаміни А і Е, сік лимона, аптечний препарат Димексид - все по 2 чайних ложки, перемішати і під поліетилен на годину. Волосся росте дуже швидко, правда, можливе легке печіння шкіри голови. «Димексид» - це препарат для зовнішнього застосування, який допомагає лікам і вітамінам проникати глибше в шкіру на клітинному рівні.

Настоянка перцю стручкового як засіб для зміцнення волосся: 1:1 з рициновою олією (можна і з реп'яховою) - добре збовтати в пляшечці з-під фарби (з носиком, так наносити зручніше) і нанести на коріння, трохи втерти, під поліетіленчик і рушник на півгодини. Потім ретельно змити теплою водою (2-3 рази наносити шампунь). Гіркий перець стимулює кровообіг і підсилює дію касторової олії. Допомагає при випаданні волосся, особливо взимку-навесні.

ОБЛИЧЧЯ

Олія абрикосова має багатий вітамінами і мінералами склад, чудово живить і сприяє регенерації чутливої та пошкодженої шкіри, слизових оболонок. Чудово пом'якшує, робить шкіру пружною і еластичною, нормалізує роботу сальних залоз. Масаж з використанням абрикосового масла доставить масу приємних відчуттів, омолодитьшкіру, додасть їй здоровий колір

Відвар звіробою, якщо використовувати кожен день. то колір обличчя стає з легкою засмагою і пропадають прищики, сухість.

Персикова олія - на ніч мазати шкіру обличчя, пом'якшує.

Спиртову настоянку календули розвести водичкою - очищати шкіру обличчя.

Пілінг молочною кислотою - поверхневий. Молочну кислоту можна купити в ветеринарній аптеці в бутлях або використовувати краплі з аптеки "Хілак форте", що містять 90% кислоти. Молочний пілінг можна рекомендувати при чутливій, схильній до алергічних реакцій шкірі, він вирівнює шкіру, відбілює, добре зволожує, шкіра стає свіжою, насиченою вологою, гладкою.

Гепаринова мазь - від набряків.

ВІЇ

Кетамін у капсулах і пляшечках, для вій і брів та шкіри навколо очей, для росту, сили і краси.

Реп'яхова олія - маски для волосся і вій

РОЗТЯЖКИ

Натуральний домашній крем із мумійо для лікування розтяжок і дрібних шрамів на шкірі: розчинити 1 грам мумійо в чайній ложці кип'яченої води. Змішати з 1 тюбиком (80-100 гр.) звичайного дитячого крему. Втирати в проблемні місця 1 раз на день. Зберігати в холодильнику.

ЦЕЛЮЛіТ

Яблучний оцет від зірочок і від целюліту на ногах: натирати ноги від коліна вгору до стегна увечері після душу щодня. За 2 тижні "зірки" повинні значно посвітлішати.

Оцтові обгортання від целюліту: яблучний оцет і вода розводяться 1:1. Можна додати олію лимона, м'яти або розмарину. На місця, уражені целюлітом, наноситься суміш, далі вони обертаються поліетиленовою плівкою. Бажано надіти який-небудь теплий одяг і за бажанням - активно порухатися або полежати під ковдрою протягом 0,5-1 години. Далі суміш змити і використовувати зволожуючий крем.

Морською сіллю робити масажування сідниць і стегон. Втомлені ноги добре в тазику з розчином морської солі потримати.

Домашня кавова маска для тіла від целюліту і жирових відкладень: у кавову гущу додати блакитну глину і трохи води, краще мінеральної. Масажуючи, нанести на злегка вологу шкіру. Кофеїн сприяє розпаду жиру, а глина "витягає" надлишок рідини з підшкірної тканини.

ЗУБИ

Активоване вугілля - розтовкти, почистити зуби, добре прополоскати. Якщо робити кілька разів на тиждень - добре відбілює. Можна в зубну пасту додавати крапельку лимонної олії - теж має відбілюючий ефект.

Loading...