Пугачова: Секс - це найкраще, що є на землі!

Пугачова: Секс - це найкраще, що є на землі!

Пугачова розповіла про інтим з Галкіним.

Джерело: Відомості

Зірка російської естради Алла Пугачова розповіла журналістам про своє інтимне життя. За її словами, вона не може жити без сексу, стверджує російське видання «Таємниці зірок», пишуть «ФАКТИ» .

«Я люблю секс і жити без нього не уявляю. А коли вперше побачила Максима, прямо іскра пробігла. Я навіть не відразу зрозуміла, що це було. Це не любов, не якийсь особливий інтерес, а саме іскра. Макс зробив перший крок назустріч. Підійшов до мене, запросив танцювати. І ось в танці у мене з'явилося жахливий сексуальний потяг. Я навіть не очікувала від себе! Я відчувала, що Максим - прекрасний коханець. Це мені якраз і треба. І я не була розчарована», - цитує співачку видання.

За словами Примадонни, іноді прелюдією до сексуальних утіх у неї стає перегляд еротичного відео.

«Ми з Максимом якось дивилися еротичний відеокліп. Він виявився таким гарячим, що після перегляду... Ну, нам з Максом ... Було дуже весело! Ми з ним класно ... Будемо називати це так: насміялися!»- розповіла зірка.

Вона вважає, що сексуальні відносини повинні бути регулярними, і вік не є для цього перешкодою.

«Для того, щоб зберегтися в хорошій сексуальної формі, треба ... три рази в тиждень. Десь з 16:00 до 17:15. І тоді все буде добре! До 100 років! А вік сексу не перешкода. Головне в цій справі - практика. Секс - це найкраще, що є на землі!», - заявила співачка.

Loading...