Екс-дружина Джонні Деппа зібралася заміж за відомого мільярдера

Екс-дружина Джонні Деппа зібралася заміж за відомого мільярдера

Актриса відсудила у колишнього чоловіка 7 мільйонів доларів, а статки її нового нареченого оцінюються в 11 мільярдів доларів.

Джерело: Відомості

Колишня дружина відомого актора Джонні Деппа актриса Ембер Херд планує весілля з мільярдером Ілоном Маском.

Батько 30-річної артистки розповів, що його дочка хоче «осісти і завести сім'ю». Як пише видання Daily Mail, пара вже будує плани спільного життя.

«Це захоплююча глава життя для них обох», - розповів батько Херд.

Відомо, що пару вперше побачили разом в минулому році. Саме тоді і Херд, і Маск зняли з себе кайдани шлюбу.

Відомо, що актриса Ембер Херд вперше зустрілася з творцем електрокара Tesla на зйомках фільму «Мачете вбиває» в 2013 році. У цій кінострічці Ілон Маск грав самого себе. Відомо, що мільярдер ще тоді неодноразово звертався до режисера фільму з проханням організувати зустріч з актрисою.

Статки нового нареченого Херд оцінюються майже в 11 мільярдів доларів.

Ембер розлучилася з Деппом після року спільного життя після того, як звинуватила чоловіка в домашньому насильстві. На суді вона розповіла про нездоланні протиріччя їх шлюбу. Вона відсудила у колишнього чоловіка сім мільйонів доларів. Також їй дісталися два йоркширські тер'єри, Пістоль і Бу, і кінь Ерроу.

Розлучення і судові тяжби підірвали здоров'я голлівудського актора, судячи з фотографій Депп помітно постарів.

Що стосується підприємця і засновника компанії SpaceX Ілона Маска, то в 2016 році він розлучився зі своєю другою дружиною, британською актрисою Талулою Райлі, з якої він сходився і розходився двічі. У Маска п'ять дітей від першого шлюбу.

Loading...