Голлівудська актриса Скарлетт Йоханссон боротиметься з Роменом Доріаком за право опіки над їх трирічною дочкою

Голлівудська актриса Скарлетт Йоханссон боротиметься з Роменом Доріаком за право опіки над їх трирічною дочкою

Голлівудська актриса Скарлетт Йоханссон подала на розлучення зі своїм чоловіком Роменом Доріаком.

Джерело: Відомості

Крім вимоги розірвати відносини, вона має намір боротися за право опіки над їх трирічною дочкою. Адвокат чоловіка голлівудської красуні зазначив, що той не має наміру поступатися їй в цьому питанні.

Чутки про те, що любовний зв'язок між Скарлетт Йоханссон і Роменом Доріаком розпався, ходили вже давно. Нарешті вони знайшли своє підтвердження. Стало відомо, що напередодні Міжнародного жіночого дня голлівудська актриса подала документи на розлучення до Верховного суду Манхеттена. У документі вона обґрунтувала своє рішення тим, що шлюб виявився "безповоротно зруйнованим", передає Page Six.

Тепер Йоханссон належить пройти через важку тяжбу, впевнені фахівці. Справа в тому, що вона попросила у суду дати їй первинну опіку над їх спільною з Роменом Доріаком трирічною дочкою Роуз Дороті. Адвокат чоловіка розповів, що той також має намір боротися за право бути зі своєю дитиною. "Він хотів би переїхати до Франції зі своєю дочкою, а пані Йоханссон багато подорожує", - пояснив юрист.

Близькі до пари джерела розповідають, що помітну тріщину їх відносини дали після зйомок картини "Люсі". Після цього подружжя уклало неофіційну угоду про спільну опіку над дочкою. Кожен з них міг проводити по тижню з дівчинкою. Однак знімальний процес вніс корективи в цю схему - актриса була змушена постійно переїжджати.

Зокрема, для зйомок у фільмі "Привид в обладунках" їй знадобилося виїхати до Нової Зеландії. Тоді Скарлетт Йоханссон захотіла перейти на більш короткий графік зустрічей з дитиною - три дня дівчинка повинна була проводити з матір'ю, два дні - з батьком. Однак через постійні переїзди і подорожі актриси здійснити це на практиці було вкрай складно. Можливо, саме нездатність домовитися і підштовхнула пару до того, щоб офіційно закріпити свій розрив.

Нагадаємо, Скарлетт і Ромен одружилися в жовтні 2014 року. Причому церемонія пройшла в рамках суворої секретності. Журналісти дізналися про весілля виключно по появі переконливої обручки на пальці актриси. Цікаво, що про розрив подружжя почали говорити після того, як не виявили тієї ж самої обручки на пальці актриси. Відзначимо, незадовго до весілля Скарлетт подарувала коханому чоловікові дочку Роуз Дороті.

Loading...