Американська співачка Джанет Джексон народила первістка в 50 років

Американська співачка Джанет Джексон народила первістка в 50 років

Хлопчик зявився на світ у вівторок, 3 січня.

Джерело: Відомості

Американська співачка Джанет Джексон народила першу дитину. Це хлопчик - він з'явився на світ у вівторок, 3 січня, повідомила журналу People представниця 50-річної поп-зірки.

"Джанет Джексон і її чоловік Віссам аль-Мана з трепетом вітали появу на світ сина Ісси аль-Мана. Джанет народжувала, не відчуваючи стресу, і відновлює сили в комфортних умовах", - повідомлено видання у письмовій формі.

З 2012 року співачка заміжня за катарським бізнесменом Віссама аль-Мана. ЗМІ повідомляли про її вагітність ще в травні, проте сама вона підтвердила це лише в жовтні. У квітні вона несподівано відклала гастролі, пославшись на рекомендації лікарів.

Джанет Джексон - сестра померлого в 2009 році поп-ідола Майкла Джексона. Їй вдалося спростувати думку тих, хто вважав її вокальні дані найскромнішими в легендарній сім'ї Джексонів і сумнівався в перспективах її музичної кар'єри. Широка популярність прийшла до неї з виходом в лютому 1986 року її третього за рахунком альбому Control.

Пік слави Джанет Джексон припав на початок 90-х років минулого століття. Всього співачка продала 140 мільйонів своїх записів - за цим показником вона входить до числа найпопулярніших сучасних виконавців.

Loading...