Співачка Жасмін забороняє одружуватися своєму синові

Співачка Жасмін забороняє одружуватися своєму синові

Російська співачка заявила, що найближчим часом не має ні найменшого бажання ставати свекрухою.

Джерело: Відомості

Співачка Жасмін в недавньому інтерв’ю зізналася, що вона категорично проти одруження свого сина Михайла Семендуєва, якому вже виповнилося 20 років. Зірка заявила, що найближчим часом не має ні найменшого бажання ставати свекрухою, повідомляє видання zvezdez.ru.

Раніше син Жасмін Михайло зустрічався з дочкою колишнього директора ВФ «Спартак» Діаною Червіченко. Пара не приховувала своїх стосунків і навіть в один час ходили чутки про швидке весілля. Однак молоді люди розлучилися, при цьому причини їхнього розставання залишилися невідомими.

Жасмін стверджує, що в цей час Михайло ні з ким не зустрічається, хоча і не виключає можливості, що хлопець завів таємний роман. Новорічні свята Жасмін разом з чоловіком, донькою Маргаритою і молодшим сином Мироном проведе в Кишиневі. Чи буде в сімейному колі відзначати Новий рік старший син співачки Михайло невідомо.

Жасмін прекрасно розуміє, що зовсім скоро може настати той момент, коли Михайло призведе до хати невістку. Співачка заявила, що буде готова до такого повороту подій і стане ревнивою свекрухою, тому що не бажає ділити сина з іншою жінкою.

Loading...