Сестра покійної Людмили Браташ вивела «на чисту воду» Джигурду і Анісіну

Сестра покійної Людмили Браташ вивела «на чисту воду» Джигурду і Анісіну

Сестра покійної російської бізнесвумен не вірить у справжність її заповіту.

Джерело: Відомості

Світлана Романова, сестра покійної російської бізнесвумен Людмили Браташ, яка померла в лютому нинішнього року, вперше вирішила виступити на телебаченні з приводу спадщини, яка була записана на актора Микиту Джигурду і його дружину Марину Анісіну, повідомляє Informing.

Світлана побачила страшне відео, яке не так давно в Мережі розмістив Микита Джигурда. На ньому він займається сексом з її сестрою Людмилою Браташ, однак та явно перебуває в неосудному стані.

«Наскільки мені відомо, це відео знято 1 січня. Я знала, що в цей день Джигурда зґвалтував мою сестру», — заявила родичка покійної.

Нагадаємо, Людмила Браташ — глава приватної російської авіакомпанії померла у себе вдома в лютому. Її смерть досі здається загадковою. По двох російських федеральних каналах йдуть розслідування в ток-шоу, однак так і не ясно — хто став причиною смерті Браташ. Романова звинувачує у всьому Микиту Джигурду, а той — водія Людмили, який нібито споював її і постачав таблетками.

«Це боротьба за правду. На моєму боці закон, на моєму боці правда. Що стоїть за сім’єю Джигурди та Анісіної, розберемося. У мене вистачить терпіння, витримки і сил», — заявила Романова, додавши, що зробить все, аби анулювати той заповіт, за яким всі гроші — 800 мільйонів рублів — після смерті Браташ відходять Микиті Джигурді та Марині Анісіній.

За словами Романової, Людмила була дуже вимоглива, уважна, скрупульозна в складанні документів. Вона ніколи не допускала граматичних помилок і помилок в оформленні. «А заповіт складено в такій формі, з такими паспортними даними внутрішньоросійського документа. З якого дива саме він використовується в міжнародному документі», — заявила сестра покійної. 

 

Loading...