Співачка Пінк показала новонародженого сина

Співачка Пінк показала новонародженого сина

Співачка Пінк народила другу дитину.

Джерело: Відомості

Не будучи жертвою забобонів, американська виконавиця показала новонародженого малюка всьому світу, повідомляє видання dni.ru.

Радісна подія в родині співачки Пінк сталося ще 26 грудня, проте журналісти дізналися про це лише зараз, коли американська знаменитість оприлюднила фотографії новонародженого малюка.

У Пінк народився син. «Джеймсон Мун Харт», — коротко представила світової громадськості хлопчика щаслива артистка. На знімку зображені Пінк і одягнений у світлу ковдрочку новонароджений.

Трохи пізніше артистка опублікувала знімок, на якому знятий гордий батько з маленьким сином на руках. 

«Я люблю свого солодкого татуся», — ніжно підписала зворушливий кадр Пінк.

Численні підписники негайно обрушили на співачку та її чоловіка град поздоровлень і всіляких побажань.

Про те, що артистка чекає на другу дитину, стало відомо нещодавно — Пінк опублікувала фотографію, на якій продемонструвала животик досить значних розмірів. Також на знімку — п'ятирічна дочка співачки Віллоу. «Сюрприз!» — лаконічно тоді підписала Пінк фото.

Співачка заміжня за мотогонщиком Хартом Кері. Вони одружилися в січні 2006 року. Церемонія одруження пройшла на пляжі в Коста-Ріці. На торжество було запрошено 100 гостей, в числі яких була і дочка Елвіса Преслі Ліза Марія.

Що цікаво, пропозицію коханому Пінк зробила сама. Харт не поспішав вести її під вінець, і тоді Пінк вирішила взяти ініціативу в свої руки. Вона прийшла на одну з мотогонок, в якій брав участь Кері, з плакатом «Одружуйся зі мною. Я серйозно». Кері Харту залишалося тільки сказати «так».

Loading...