Російський актор вважає себе винним у загибелі Сергія Бодрова-молодшого

Російський актор вважає себе винним у загибелі Сергія Бодрова-молодшого
Андрій Федорцов

27 грудня популярному російському акторові і режисерові Сергію Бодрову виповнилося б 45 років.

Джерело: Відомості

У день народження артиста його друг, зірка серіалу «Убойная сила» Андрій Федорцов, заявив, що він винен у смерті Сергія, повідомляє видання dni.ru.

Сергій Бодров і Андрій Федорцов познайомилися на зйомках фільму «Брат» — на кладовищі. 

«Коли ми тягали на кладовищі бандитів — ось з цього все почалося. Був дощик. Просто тягали одного алкоголіка. Оскільки було холодно, він напився, в мішку весь час рухався і намагався співати пісні. Сергій Бодров його кілька разів ... зробив так, щоб він замовк», — згадав Федорцов.

Актор зізнався, що частково вважає себе винним в загибелі Сергія Бодрова. «У трагедії, скоріше за все, ще й ми винні, бо ми знімали якраз там до цього. І коли ми приїхали на «Ленфільм», якраз Сергій цікавився, як і чого. Ми навіть дали телефони ОМОНу, який нас охороняв. До речі, з Сергієм там загинув один із наших друзів з ОМОНу з Осетії», — цитує Андрія Федорцова «РЕН ТВ».

Як зазначив артист, зйомки останнього фільму Бодрова йшли саме в Кармадонській ущелині. 

«Там таке дивне місце, де можна під гору залізти, там такі склепіння. І ось ми там знімали. І ось там Сергійка і шукали потім, коли провалилося все це...», — повідомив Федорцов.

Андрій Федорцов назвав Бодрова професійним артистом тому, що він «відчував партнера». 

«Тобто, у нас взагалі не було ніяких проблем», — так охарактеризував спільну роботу з Бодровим актор.

Нагадаємо, Сергій Бодров-молодший і його знімальна група, яка працювала над створенням фільму «Зв’язковий», потрапили під льодовик, який раптово зійшов, 20 вересня 2002 року в Кармадонській ущелині. Усіх вважають зниклими без вісти, оскільки рятувальники не виявили їхніх останків.

Loading...