Герцогиня Кетрін із сімейством покидає королівський маєток

Герцогиня Кетрін із сімейством покидає королівський маєток

Дружина принца Вільяма з дітьми перебирається в Лондон.

Джерело: Відомості

Як стало відомо, британський принц Вільям і його дружина герцогиня Кембриджська з дітьми — принцом Джорджем і принцесою Шарлоттою — прийняли рішення покинути Сендрінгем. Вони мають намір перебратися в Лондон, повідомляє 7days із посиланням на британське видання The Telegraph.

У Сендрінгемі Кейт і Вільям прожили близько трьох років. Вони заселилися сюди після того, як незадовго до народження принца Джорджа, королева подарувала їм розташований на території маєтку особняк — Амнер Холл. Тут, далеко від лондонської метушні і суворих обмежень палацового протоколу, вони відчували себе цілком щасливими.

Але в наступному році бабусі Вільяма, королеві Єлизаветі, виповниться вже 91 рік, а її чоловікові — 96 років, і з віком їхнє здоров’я не міцнішає. Що стало особливо очевидно після того, як приблизно тиждень тому Єлизавета злягла з грипом і так не змогла оговтатися від нього навіть до Різдва, пропустивши різдвяну службу в церкві при Сендрінгемі, яку вона регулярно відвідувала останні 30 років. Ні в кого немає сумнівів, що в цьому році королева продовжить здавати молодим членам королівського сімейства свої почесні обов’язки. Зовсім недавно вона передала їм чергову «порцію», відмовившись від шефства над 25 організаціями. І приймати повноваження королеви належить, в першу чергу, Вільяму, Кетрін і принцу Гаррі.

Так що переїзд до Лондона став майже неминучим для герцогині Кебріджської та  її домочадців. Вони знову заселяться в свої просторі чотириповерхові апартаменти в Кенсінгтонському палаці, які раніше займала принцеса Маргарет, а 2011-му Єлизавета передала їх своєму онукові і його дружині.

Єдина серйозна проблема, що стосується переїзду, яка змусила принца Вільяма задуматися, полягає в тому, що, перебравшись до Лондона, він може втратити можливість займатися улюбленою справою. Річ у тім, що база медичної авіації, де принц служить пілотом, знаходиться поблизу від Амнер Холла, але досить далеко від Лондона. Втім, дворічний робочий контракт Вільяма закінчується в цьому році. І, з огляду на той факт, що йому тепер доведеться більше часу віддавати королівським обов’язкам, принцу, скоріше за все,  доведеться відмовитися від польотів.

Loading...