Елтон Джон заспіває на похороні Джорджа Майкла

Елтон Джон заспіває на похороні Джорджа Майкла
Елтон Джон і Джордж Майкл

Легендарного співака поховають поруч із його матір’ю. Сторонніх на церемонію не пустять.

Джерело: Відомості

Британський виконавець Джордж Майкл, котрий нещодавно помер від серцевої недостатності, неодноразово заявляв, що хоче бути похованим поруч зі своєю матір’ю Леслі Панайоту в сімейній могилі на кладовищі в Хайгейт на півночі Великого Лондона. Леслі померла від онкологічного захворювання в 1997 році, саме тоді Джордж Майкл придбав тут місце, повідомляє видання dni.ru.

Кладовище було відкрито в 1839 році. І незабаром стало фешенебельним місцем поховання і популярним місцем прогулянок — для вікторіанської епохи характерне особливе ставлення до смерті. Сьогодні на його підтримку витрачається 52 тисячі фунтів на рік. Вартість поховання тут — приблизно 31 тисяч фунтів. Орендувати місце для поховання можна на термін від 30 до 100 років. На цьому цвинтарі, зокрема, покояться філософ Карл Маркс, першовідкривач електрики фізик Майкл Фарадей, фігурант міжнародного політичного скандалу, колишній співробітник ФСБ РФ Олександр Литвиненко.

На похорон Джорджа Майкла сторонніх і журналістів не пустять — церемонія пройде у вузькому сімейному колі. Артиста не стануть кремувати, як це сьогодні прийнято. Передбачається, що на церемонії прощання виступить близький друг покійного Елтон Джон, який виконає їхній спільний хіт Let The Sun Go Down On Me. Цікаво, що артисти довгий не спілкувалися один з одним через пристрасть останнього до наркотиків і помирилися лише п'ять років тому.

Агенти артиста повідомляють, що документальний фільм, присвячений життю і кар'єрі Майкла, на яких він працював в останні дні життя, побачить світ у наступаючому році. Робоча назва стрічки — «Свобода» — на честь одного з найвідоміших хітів виконавця.

 

Loading...