Ротару розповіла, що першою в СРСР виконала реп

Ротару розповіла, що першою в СРСР виконала реп

Легендарна співачка нагадала, що стала першою в СРСР, хто виконав реп.

Джерело: Відомості

Софія Ротару по праву є старожилом на естраді. Свою популярність співачка пояснює просто — вона завжди намагалася бути новатором, повідомляє Ru.Delfi.

«На республіканському конкурсі молодих виконавців в Києві отримала першу премію. Тоді все склалося — сучасна музика з фольклорним корінням, стилізований, але все ж народний костюм, моя манера виконання. Все було свіжо, незвично, оригінально і відразу знайшло відгук у серцях глядачів. Дотепер бережу вишитий мамою костюм для дебютного виступу», — розповіла Ротару.

Співачка випередила Аллу Пугачову та інших популярних в той час артистів, вперше виконавши реп —  «Я, ты, он, она». 

«Коли нас в середині 70-х запросили в Мюнхен на фірму «Аріола» і попросили показати щось з останніх робіт, ми поставили саме цю пісню. За мною потім цілий день ходили і запитували, як же називається цей стиль. І зараз теж намагаюся йти в ногу з часом», — цитує Софію Ротару Woman`s Day.

Так, у прийдешньому 2017 році співачка не збирається зменшувати обертів. 

«Майбутній рік — ювілейний. Я планую записати нові пісні, переосмислити композиції минулих років, дати їм сучасне звучання. Все це і стане основою майбутньої концертної програми А ще робота над новими костюмами, сценографією…», — поділилася планами співачка.

 

Loading...