Кіркоров вразив шанувальників одягом у «страшних» трояндочках

Кіркоров вразив шанувальників одягом у «страшних» трояндочках

Філіп Кіркоров готується до 50-річчя.

Джерело: Відомості

З роками його костюми стають все більш сміливими, зухвалими, яскравими. Пір’я, стрази, шовк і хутра — співак знає, як здивувати. Ось і на прем'єру фільму «Вікінг» він прийшов в дорогому дизайнерському пальто з аплікаціями з троянд, повідомляє «Рамблер».

 Думки фанатів з приводу костюма співака розділилися. Одні пишуть: «Філіпу все підходить», «Піжон», «Завжди в стильному піджаку!». Інші ж, згадуючи фразу зі «Службового роману», іронізують: «Самі вишивали», «Трояндочки це, звичайно, сильно».

Раніше в інтерв'ю Філіп розповідав :. «Артист повинен кожен раз з'являтися в нових костюмах Не в моїх традиціях приходити куди-небудь в речі, яку глядачі вже раніше бачили. Люблю дивувати, і, можливо, тому я майже тридцять років і популярний на естраді: даю людям можливість обговорити мене, мій зовнішній вигляд, костюм, пісню».

Для Філіпа, за його словами, шопінг-терапія — велике задоволення. 

«Я ж багато колекцій перших ліній знаменитих будинків моди купую прямо з подіуму. Але все це коштує грошей, та й квартира на Таганці в результаті перетворилася просто на склад речей. Причому 90 відсотків одягу там — .. нового, з бірками, від приголомшливих дизайнерів, речі яких майже неможливо купити», — запевняє російський артист.

Loading...