Алла Пугачова готується до презентації нової пісні

Алла Пугачова готується до презентації нової пісні

Російська співачка готується порадувати своїх шанувальників новою композицією в перші дні 2017 року.

Джерело: Відомості

Минулої осені Алла Пугачова презентувала нову композицію «Не звони», слідом за чим в ЗМІ поповзли чутки про те, що це не єдиний сюрприз, який співачка приготувала своїм шанувальникам. З'явилася інформація, що Пугачова після тривалої «перерви» вирішила повернутися на сцену і готується до великого сольного концерту, за яким можливо піде гастрольний тур, повідомляє Informing.

За відомостями журналістів, спеціально для повернення на сцену Алла Борисівна готує багато нових хітів, над записом яких зараз старанно працює.

І, схоже, що чутки ці поступово підтверджуються, оскільки вже на початку наступного року Пугачова планує представити публіці другу за останні місяці нову композицію. Як повідомляє журнал «ОК!», презентація нової пісні відбудеться в ефірі телевізійного шоу її чоловіка Максима Галкіна.

У новому випуску святкової телепрограми «МаксимМаксим», яка вийде в ефір 2 січня, глядачі побачать багатьох зіркових гостей — Валерію, Філіпа Кіркорова, Крістіну Орбакайте та інших знаменитостей.

Також новорічний випуск цього шоу дружина Максима Галкіна вирішила використати, щоб представити нову пісню, яка стане найкращим новорічним подарунком для її шанувальників.

 

Loading...