Водій Джигурди розкрив таємниці Анісіної

Водій Джигурди розкрив  таємниці Анісіної

Фігуристка нібито умовляла чоловіка розповісти про те, що Джигурда бив її і ґвалтував.

Джерело: Відомості

Водій актора Микити Джигурди зізнався, що фігуристка Марина Анісіна пропонувала йому гроші за те, щоб він виступив на передачі, повідомляє видання Ru.Delfi.

Фігуристка нібито умовляла чоловіка розповісти про те, що Джигурда бив її і ґвалтував. Згідно аудіозапису, яку Микита Борисович надав редакції виданн Dni.Ru, водій стверджує, що фігуристка пропонувала йому 30 тисяч рублів за участь в одній з передач. 

«Вона сказала: «Я тобі переведу 30 тисяч рублів. Ти ж знаєш, що він мене бив, ґвалтував ... — розповідає водій Джигурди. — Його треба ізолювати. Я кажу — я ні про тебе слова поганого не скажу, ні про нього. Ні за які гроші». 

За словами чоловіка, спортсменка була досить наполегливою. «Ну, будь ласка, будь ласка, я тебе прошу, — передає її слова. — Ти ж розумієш, що він хвора людина». 

Нагадаємо, актор і фігуристка розлучилися в кінці листопада. Адвокат Анісіною Сергій Жорін повідомив, що причиною розлучення є непримиренні протиріччя між подружжям і безвідповідальне ставлення Микити до своєї сім’ї.

Актор стверджував, що має намір одружитися на американці, а пізніше заявив, що їхнє розлучення з Анісіна був фікцією, і незабаром вони знову одружаться. 

До речі, Джигурда і Анісіна вже кілька місяців не можуть отримати спадщину в 800 мільйонів рублів (приблизно 350 млн гривень), яке їм залишила кума Людмила Браташ. На останньому засіданні суд прийняв рішення провести експертизу заповіту бізнес-леді.

Loading...