Міла Куніс і Ештон Катчер вперше з’явилися на публіці з сином Димитрієм і донькою Уайетт

Міла Куніс і Ештон Катчер вперше з’явилися на публіці з сином Димитрієм і донькою Уайетт

На цьому тижні Міла Куніс і Ештон Катчер порадували шанувальників відразу двома гучними дебютами.

Джерело: Відомості

23 грудня папараці сфотографували милу картину: Катчер з автокріслом в руках, в якому був маленький Димитрій, прямував до свого авто. Перший «вихід у світ» Димитрій здійснив разом з усією своєю родиною: крім його тата Ештона, з ним була його мама Міла і сестра Уайетт.

Катчери побували в одному з ресторанів в Студіо Сіті, де були помічені і кілька днів по тому: 26 грудня Ештон, Міла і Уайетт також пообідали в ресторані в Студіо Сіті, а потім попрямували на шопінг в універмаг Ральфа, повідомляє Hello!

Нагадаємо, Димитрій Портвуд з’явився на світ 30 листопада в 1.21 ночі, його вага при народженні склав 3 кілограми 700 грамів. Стать дитини Катчер розсекретив заздалегідь — в ефірі шоу Today Show:

«Моя дочка Уайетт показує на живіт Міли і каже, що там її молодший братик. Потім вона показує на мене і каже: «Пиво» ... Як ви бачите, вона розуміє, що у нас в животах, але вона навряд чи поки розуміє, що братик буде відрізнятися від її пластмасових ляльок.

Він також зазначив, що відчуває страх, думаючи про майбутнього малюка, адже до цього він возився з донькою Уайетт, а тепер йому належить виховувати сина. Але, як ми бачимо, поки зі своєю місією Катчер справляється на відмінно.

Loading...