Фанатам не сподобався пам’ятник Жанні Фріске

Фанатам не сподобався пам’ятник Жанні Фріске
Жанна Фріске

Виготовленням пам’ятника займалися молоді скульптори Левон Манукян та Іван Волков.

Джерело: Відомості

Минулого тижня на могилі російської співачки Жанни Фріске з'явився пам'ятник — бронзова фігура співачки, виконана в натуральну величину. Фото пам'ятника незабаром було опубліковано в співтоваристві фанатів Фріске в соціальній мережі Instagram, повідомляє видання «Узнай Все». 

Однак шанувальникам зовсім не сподобалася робота скульпторів Левона Манукяна і Івана Волкова. Фанати вважають, що пам'ятник не має нічого спільного з оригіналом.

«Вибачте, я, можливо, чогось не розумію ... Але на перший погляд зовсім не схожа ... Немов якась стара жінка, що випадково опинилася на могилі Жанночки .. . вибачте ... », —  написала одна з користувачок. «Бронзовий пам'ятник невдалий. Нічого від Жанни! Ні в чому не пізнавана», — писали шанувальники. 

Молодша сестра Жанни вирішила заступитися за скульпторів. Вона написала, що на фотографії пам'ятник виглядає зовсім по-іншому, більш того, бронза не дає 100% схожості з оригіналом, до того ж люди звикли бачити Жанну усміхнену, з яскравим макіяжем, який сильно змінює зовнішність людини. 

Варто додати, виготовленням пам’ятника займалися молоді скульптори Левон Манукян та Іван Волков. Левон каже, що найскладнішим було домогтися портретної схожості зі співачкою. Працювали вони по фотографіях, які надсилала Наталія Фріске. Після того, як статуя була відлита з бронзи, виявилися похибки, які довелося усувати. 

Loading...