Аллу Пугачову відмовилися вчити вокалу

Аллу Пугачову відмовилися вчити вокалу

Майбутній зірці заявили: «слух є, звичайно, але голосок ніякий».

Джерело: Відомості

Хто б міг подумати, що в дитинстві Аллу Пугачову вважали найбільш пересічною дитиною і нікуди не хотіли брати, повідомляє видання «УзнайВсе».

Одного разу мама повела Аллу та її молодшого брата Женю записуватися на фігурне катання, хлопчика взяли, а Аллу ні. Сказали: «У вас гарна дівчинка, але дуже важкенька!». 

Зі співом теж не відразу вийшло. Викладач вокалу, прослухавши майбутню зірку, заявила: «Слух є, звичайно, але голосок ніякий».  Але найбільше дівчинка переживала, коли її не взяли на танці, а вона так хотіла стати балериною. 

Зараз Пугачова каже, що якби тоді педагоги уважніше ставилися до дітей і намагалися розглянути в них таланти, то, напевно б, з неї вийшла прекрасна танцівниця.  

«Я лікті кусаю до цих пір! Мамі, звичайно, потрібно було настояти. Я б тоді танцювала крутіше всіх. Хоча я і зараз можу жару дати!» — журиться співачка. 

Варто додати, сьогодні у Алли Борисівни власна школа талантів, де вона навчає дітей співу, танцям і сценічній майстерності. Батьківська любов і допомога професійних педагогів допомагають малюкам розкрити свої можливості.

Loading...