Шепелєв розповів про те, якими варварськими методами лікували Фріске

Шепелєв розповів про те, якими варварськими методами лікували Фріске

Після виходу в світ книги Дмитра Шепелєва «Жанна» стали спливати нові, часто непривабливі подробиці про хворобу російської співачки та її сім’ю.

Джерело: Відомості

Зокрема, в одній із глав цивільний чоловік співачки розповідає про те, якими варварськими методами лікували рідні співачку після того, як вже вмираючу Жанну перевезли до рідної домівки, повідомляє видання BCM.

«Нескінченні сімейні чвари. Лайка. Мат. Нерви розхитані у всіх. Мене звинувачують в неправильно обраному лікуванні і бездіяльності. І зовсім божевільним: «Ти хочеш її смерті!». «Вам є що запропонувати натомість? —  запитую. — Було що запропонувати? Де ви були протягом цих двох років?» Відповіді немає. Лише крик, огидні істерики і плач», — пише Шепелєв.

За словами телеведучого, його життя перетворилося на пекло і, врешті-решт, під напором родичів Дмитро самоусунувся, відійшов в сторону, коли зрозумів, що лікування не допомагає, а рідні Жанни більше не довіряють йому.

Все, що залишалося робити, — це сидіти і чекати. «З цього кошмару виходів було два — одужання Жанни або її смерть», — каже Дмитро. 

А тим часом сім’я рятувала співачку своїми силами. «Вони хапалися за будь-які пропозиції лікарів і екстрасенсів. Препарати призначалися по телефону. 

У будинку з’явився народний цілитель. Провінційний дід, який запевнив, що за кілька тижнів поставить хвору на ноги. Читав молитви, поїв настоями трав. З мовчазної згоди рідних додавав туди ртуть. Я молився про одне, щоб вона нічого не відчувала і не розуміла», — пише Шепелєв.

Напередодні смерті Жанни Фріске, Дмитро, забравши маленького Платона, виїхав на відпочинок до Болгарії, а на наступний день, 15 червня 2015 року, Жанни Фріске не стало.

Loading...