У Лос-Анджелесі Кім Кардашян помітили на вечірці без обручки

У Лос-Анджелесі Кім Кардашян помітили на вечірці без обручки

У Лос-Анджелесі зірка з’явилася на щорічній вечірці своєї сім’ї без обручки.

Джерело: Відомості

Судячи з усього, подружжя світської левиці Кім Кардашьян та репера Каньє Уеста зараз переживає не найкращий період своїх стосунків, повідомляє VistaNews.

У Лос-Анджелесі зірка з’явилася на щорічній вечірці своєї сім’ї без обручки, і схоже було, що вона і не збиралася запрошувати на цей захід свого чоловіка. Майже три місяці Кім Кардашьян не було видно в соціальних мережах, не відвідувала вона також і світські вечірки. 

Нарешті, знаменитість все ж ризикнула з’явитися на публіці, і вчорашній свій день провела досить насичено: побувала на балеті в театрі і на різдвяному заході своїх родичів. 

На свято Кім Кардашян з’явилася в золотій сукні, а на її губі красувався цікавий аксесуар — кільце. Виглядала телезірка задоволеною, а от її чоловіка поруч не було. Незважаючи на це, до кінця вечора Каньє Уест все ж підійшов на свято, де розважалася його благовірна в компанії своєї мами і сестер. 

Але ось світська діва, очевидно, зовсім не була рада суспільству репера, тому що відразу ж вирушила додому. У підсумку, захід обидві зірки покинули синхронно, але про прийдешнє їхнє розлучення вже щосили говорять інсайдери. Передбачається, що Кардашян буде домагатися надання права повної опіки над двома малолітніми дітьми. У неї є трирічна дочка Норт і однорічний син Сейнт.

Loading...