Батько зірки фільму «Брат» Сергія Бодрова розповів про трагічну загибель сина

Батько зірки фільму «Брат» Сергія Бодрова розповів про трагічну загибель сина

Батько російського актора і режисера, який зник безвісти в Кармадонській ущелині, вперше відверто розповів про пережиту трагедію.

Джерело: Відомості

14 років тому актор і режисер Сергій Бодров-молодший і вся знімальна команда фільму «Зв'язковий» загинули в Кармадонській ущелині. Ця трагедія сталася через раптове обвалення льодовика з вершини гори. Сам артист і всі його співробітники офіційно вважаються загиблими, але їхні тіла так і не змогли виявити, повідомляє видання «Домашний очаг».

Сім'я покійного Сергія жодного разу за 14 років, що минули після трагедії, не прокоментувала смерть актора. Всі родичі категорично відмовлялися спілкуватися на цю тему з пресою. Однак батько артиста Сергій Бодров-старший, який вже понад 20 років живе в США, вперше порушив мовчання і розповів про своє горе.

Він став учасником російської телепрограми «Наедине со всеми» з Юлією Меньшовою, де відверто поділився своїми переживаннями. За його словами, він досі пам'ятає події 14-річної давності так, немов це сталося вчора. 

«Час минув, летить зі страшною силою. Але я дуже добре пам'ятаю. Нікому з батьків не побажаєш такої трагедії. Він був не один, зі знімальною групою. У мене було бажання залишитися одному, з іншого боку пішла величезна хвиля людського співчуття. Це було важливо і давало сили. Це триває до цих пір. Навіть в тайзі, на Єнісеї люди пам'ятали, підходили, розмовляли. Це якийсь феномен, я був до нього не готовий», — зізнався Бодров-старший.

Сергій також розповів, що завжди хотів помінятися місцями з сином. «Мені хотілося б з ним помінятися місцями. Хотілося б замінити його з цією картиною, з цим проектом. Йому жилося, як йому хотілося. Я його відмовляв знімати цей фільм. Мені здалося, що він поспішає. Сталося все, що сталося», — з гіркотою зазначив батько покійного актора.

Loading...