На могилі Жанни Фріске таємно встановили пам’ятник

На могилі Жанни Фріске таємно встановили пам’ятник

Сім’я покійної російської артистки встановила пам’ятник на могилі співачки.

Джерело: Відомості

Церемонія пройшла без зайвого галасу — на ній були лише сестра і батьки знаменитості, повідомляє видання «Домашний очаг».

З дня смерті Жанни Фріске, яка померла від онкологічного захворювання, пройшло більше півтора року. Лікарі діагностували у співачки неоперабельну пухлину головного мозку. На жаль, врятувати Фріске не вдалося. Батьки покійної та її сестра Наталя через кілька місяців після загибелі Жанни повідомили, що збираються встановити пам'ятник на її могилі, але незабаром розмови на цю тему були забуті.

Однак недавно сім'я Жанни зізналася журналістам, що пам'ятник вже майже готовий — залишилися лише невеликі коректування. Як виявилося, майстри Левон Манукян та Іван Волков виготовили скульптуру зростом 170 сантиметрів, але основний час пішов на обличчя статуї. За словами Наталії, щоб домогтися схожості з Жанною, його довелося переробляти кілька разів.

А напередодні католицького Різдва на могилі Фріске був встановлений вже повністю закінчений варіант пам'ятника. Церемонія пройшла без зайвого галасу — на ній були лише сестра і батьки артистки. Колишній чоловік покійної, телеведучий Дмитро Шепелєв, поки ніяк не прокоментував цю новину. А шанувальники Жанни, побувавши на її могилі, розповіли, що обличчя скульпторам не вдалося зробити схожим на обличчя співачки, однак фігура зображена дуже близько до оригіналу.

Loading...