Ксенія Собчак розповіла про перший місяць життя свого сина

Ксенія Собчак розповіла про перший місяць життя свого сина

Зоряна мама вперше розповіла про довгоочікуваного сина, якому в минулу неділю виповнився місяць.

Джерело: Відомості

Відома російська телеведуча Ксенія Собчак 18 листопада вперше стала мамою, повідомляє видання «Домашний очаг». 

Вона подарувала чоловікові, акторові Максимові Віторгану, сина, ім'я якого тримається в найсуворішому секреті. Щасливі батьки відразу ж після появи на світ малюка зазначили, що не збираються зі своєї дитини робити рекламний привід, щоб наживатися на ньому. Однак, незважаючи на цю заяву, багато журналістів і представники різних компаній намагалися зробити привабливу пропозицію парі, щоб ті розповіли, як назвали сина. Але всі спроби виявилися марними.

А недавно Ксенія несподівано опублікувала ніжний і зворушливий пост, в якому розповіла, що її маляті виповнився місяць. Дбайлива мама поділилася тим, що їй дало материнство. «Спасибі всім, хто привітав. Нам — місяць. І головне відкриття цього місяця, як би не було важко, як би не «грали» гормони, як би не вели себе навколишні, тепер у мене є хтось, хто завжди і безумовно мене любить. І радий мені. Завжди. А з усім іншим я впораюся. Не вперше :)!» — написала Собчак.

Шанувальники знаменитості були розчулені подібним сентиментальним зізнанням Ксенії, яка завжди відрізнялася цинізмом і саркастичними коментарями про сімейні цінності. 

 

Loading...