Армен Джигарханян опинився в центрі судового розгляду

Армен Джигарханян опинився в центрі судового розгляду

Екс-співробітники Московського драматичного театру, яким керує Армен Джигарханяна намагаються через суд довести, що їх звільнили незаконно.

Джерело: Відомості

Співробітники Московського драматичного театру під керівництвом Армена Джигарханян намагаються оскаржити в суді свої звільнення, які вони вважають незаконними, повідомляє видання eg.ru.

На їхню думку, в тому, що відбувається в театрі, не останню роль грає молода дружина Джигарханяна, Віталіна Цимбалюк-Романовська, що стала також новим директором театру. Як розповіла костюмер Маргарита Черес, яка пропрацювала в театрі більше 20 років, у 2015 році її несподівано викликали до відділу кадрів і вручили трудову книжку, в якій було написано: «Звільнено за статтею «Невиконання посадових обов'язків».

Ще одну заяву написала актриса Дана Назарова, після народження дитини не отримала оплачувану відпустку по догляду за дитиною, а також звільнена. 

Як зізналася актриса, вона намагалася поговорити з Цимбалюк-Романівською, щоб з'ясувати, чому так сталося, але та заблокувала її у всіх соцмережах, перестала брати слухавку і заборонила охороні пускати її в будівлю театру. 

«У серпні цього року я подала в суд. Сподіваюся, на відновлення справедливості і розраховую виграти суд, щоб не дати можливість Віталіні вільно звільняти актрис, які народжують», — розповіла журналістам Дана Назарова.

 

Loading...