Дана Борисова опублікувала «передсмертний» лист

Дана Борисова опублікувала «передсмертний» лист

Телеведуча боїться за своє життя і безпеку дочки.

Джерело: Відомості

Пристрасті навколо роману Дани Борисової та Олександра Морозова не вщухають. А через тиждень після скандального ефіру, де розкрилися подробиці її інтрижки з екс-учасником «Дому-2» Денисом Козловичем, історія лише набирає обертів і обростає новими подробицями.

Нагадаємо, що колишній бой-френд Дани, менеджер хокейної команди Олександр Морозов, в телеефірі повідомив про те, що у Борисової серйозні проблеми з алкоголем, а Козлович натякнув на записи інтимного характеру.

Головна телеблондинка 90-х вирішила більше не вступати у відкритий конфлікт з чоловіками і звернулася за допомогою до правоохоронних органів. Жінка подала заяву в слідчий комітет на обох. Щоб не повадно було. У своїй заяві телеведуча стверджує, що її оббрехали і просить залучити кривдників до відповідальності.

Після цього рішучого кроку, за словами Дани Борисової, в її адресу посипалися погрози. Тепер телеведуча побоюється не тільки за своє життя, але й за життя своєї маленької дочки Поліни.

«Я прошу громадськість стежити за тим, що відбувається. Тому що, якщо не дай Бог щось станеться зі мною чи моєю неповнолітньою дочкою, можу припустити: це буде справою рук, можливо, одного з цих двох персон або їх оточення ... Будь ласка, зрозумійте, що все це не порожні страхи, а дуже серйозно... Мені страшно за мою дочку і за себе, давайте не допустимо страшного!»- написала Дана в соцмережах.

Loading...