Джигурда представив документи, які засвідчують, що він не бомж

Джигурда представив документи, які засвідчують, що він не бомж

Шоумен опублікував документи, що підтверджують його реєстрацію і фінансову забезпеченість.

Джерело: Відомості

Шумен Микита Джигурда у відповідь на звинувачення адвоката Марини Анісіної Сергія Жорина в тому, що він є альфонсом, який нелегально живе на території Росії за рахунок своєї дружини, опублікував в соціальних мережах свою реєстрацію, а також виписку по рахунках ощадбанку, де він зберігав значні суми грошей. Про це повідомляє "Комсомольская правда".

В першу чергу Джигурда пред'явив фотографію повідомлення про свою реєстрацію в місті Одинцово Московської області. Крім того, шоумен опублікував виписку Ощадбанку, яка підтверджує, що на його рахунку зберігалося близько 400 тисяч євро. Ці документи повністю відповідають тому, що Джигурда говорив раніше: гроші на покупку Анісіній нерухомості біля моря, а також на навчання їхніх дітей за кордоном давав він.

Шоумен зажадав від Жорина вибачень за безпідставні звинувачення. Крім того, він нагадав адвокату, що його виклик на дуель в боксерському рингу залишається в силі.

Раніше повідомлялося, що адвокат Марини Анісіної вимагає депортації Джигурди, який, на його думку, порушив російське законодавство. Він зазначив, що Джигурда не подав документи до відповідних органів.

Loading...