Лєра Кудрявцева розповіла, як справляється зі стресами

Лєра Кудрявцева розповіла, як справляється зі стресами

Телеведуча розповіла про стреси і свої методи боротьби з ними.

Джерело: Відомості

Телеведуча Лєра Кудрявцева завжди справляє враження щасливої ​​і задоволеної життям жінки. У неї улюблена робота, молодий чоловік, який часто робить їй приємні сюрпризи, дорослий син від першого шлюбу. Здавалося б, що ще потрібно для щастя. Однак нещодавно зірка зізналася, що часто страждає від стресу і розповіла, як з ним бореться, повідомляє видання «Домашний очаг».

«Це моя найбільша проблема в житті. Іноді хочеться напитися, розслабитися і впасти, але я не п'ю алкоголь зовсім», — зізналася Лєра виданню «Стархіт». За її словами, з напруженнями і негативними думками вона намагається впоратися самостійно, без використання засобів із зовні.

«Коли мені погано, починаю перебирати в голові різні випадки, розуміючи, що багатьом зараз набагато гірше. В Африці діти голодують, хтось живе на вулиці ... Я уявляю собі все це і намагаюся не розкисати, не розслаблятися. Крім того, намагаюся завжди знайти щось позитивне: ось пожежа — як здорово, що ніхто не постраждав, і привід зробити ремонт. Часто, подумавши гарненько над проблемою, просто кажу: «Господи, дякую тобі за все, що у мене є! Я впораюся!», — говорить Кудрявцева.  

Loading...