Зірки «Гри престолів» знялися у Києві в рекламі пристрою для газування води (відео)

Зірки «Гри престолів» знялися у Києві в рекламі пристрою для газування води (відео)
Бйорнссон у серіалі «Гра престолів»

Готову відеороботу можна побачити на YouTube.

Джерело: Відомості

Стало відомо, заради зйомок у якому ролику приїжджав у вересні до Києва ісландський актор Гафтор Юліус Бйорнссон, відомий фанатам «Гри престолів» як Гора, повідомляє «ТаблоID»

Виявляється, знімався він тут не один, і з колегою за культовим серіалом, виконавицею ролі септи Унелли Ханни Уеддінгемон.

Готову відеороботу можна побачити на YouTube.

Парубок, герой рекламного ролика купляє в супермаркеті газовану воду, щоби віднести на знімальний майданчик Бйорнссону. А його переслідує Уеддінгемон, калатаючи в свій дзвоник та вигукуючи «Ганьба!», так само, як її героїня робила це в серіалі в шокуючій сцені з оголеною Серсеєю Ланністер.

Причому ідуть вони крізь натовп обурених людей Андріївським узвозом. А коли молодик нарешті приносить «Горі» воду, розкривається причина такої реакції: використання пластику шкодить довкіллю.

«Ти що, не знаєш, що завдаєш болю матінці-Землі? Вона дала нам так багато: птахів, бджіл, океан, Метью МакКонахі, арахіс!», — соромить бідаху Бйорнссон, а потім переходить до справи: рекламує пристрій для газування води.

Про те, що «Гора» відвідав Київ, всі дізналися з його Facebook. Актор написав, що насолоджується перебуванням в українській столиці.

Loading...