Сім’я Жанни Фріске зібрала компромат на Дмитра Шепелєва

Сім’я Жанни Фріске зібрала компромат на Дмитра Шепелєва

Судова тяганина довкола сина померлої російської співачки триває.

Джерело: Відомості

Родичі покійної Жанни Фріске доручили своєму адвокатові зібрати компромат на Дмитра Шепелєва та з його допомогою намагаються тиснути на телеведучого, щоб домогтися зустрічей з онуком, повідомляє Informing.

Порядок зустрічей рідних Жанни Фріске з її сином Платоном вже визначено судом. Бачити онука батьки співачки зможуть за рішенням суду всього півтори години в місяць. Такий вердикт не влаштовує батька Жанни Володимира Борисовича, але зараз його турбує інше — незважаючи на рішення суду, батько малюка Дмитро Шепелєв досі жодного разу не дозволив сім'ї Фріске зустрітися з його сином.

«Якщо він не дозволить бачитися з Платоном, доведеться звертатися до судових приставів», — розповів в інтерв'ю газеті «Комсомольская правда» адвокат Сергій Владимиров, який представляє інтереси сім'ї Жанни.

У розпорядженні видання також надійшов запис телефонної розмови цього адвоката з телеведучим. З неї випливає, що Сергій Владимиров за дорученням Володимира Борисовича шукав компромат на його зятя, а саме шукав зниклі мільйони покійної співачки. Невідомо, що саме вдалося з'ясувати адвокатові, але в телефонній бесіді з Дмитром він заявив, що фінансові питання будуть зняті, якщо Шепелєв дозволить Платону бачитися з рідними його мами.

«Якщо ви не станете чинити перешкод з Платоном, то ми готові піти на мирову, — цитує газета слова адвоката, що пролунали в ході телефонних переговорів. — Тоді Володимир Борисович зніме з порядку денного фінансове питання».

У відповідь на цю пропозицію телеведучий заявив, що не торгує своєю дитиною. У той же час Шепелєв висловив готовність до діалогу з опонентами і запропонував Сергію Владимирову зустрітися і разом з його адвокатами обговорити умови мирової.

При цьому Дмитро не відповів на питання, чи буде він виконувати постанову, винесену Савеловським судом щодо зустрічей Платона з дідусем і бабусею, або він буде її оскаржувати.

Отримати відповідь на питання, чи зможе батько Жанни побачити онука, Дмитро запропонував співрозмовникові в його адвокатів.

Loading...