Дуейн Джонсон названий найсексуальнішим чоловіком світу

Дуейн Джонсон названий найсексуальнішим чоловіком світу

Дуейн Джонсон тепер не тільки найоплачуваніший актор в світі, він ще й найсексуальніший чоловік на Землі.

Джерело: Відомості

Так вирішив журнал People, поставивши кінозірку на перше місце в своєму щорічному рейтингу привабливих знаменитостей.

Як же 44-річний Дуейн поставився до нового титулу?

«Цей титул означає, що я також буду вставати о четвертій ранку на тренування, потім займатися своїми дітьми, їздити на своєму позашляховику, сипати брудними жартами ... але, безумовно, робити все це дуже сексуально, - написав Дуейн в" Інстаграм ", поділившись обкладинкою журналу  People. - Пам'ятайте, сексуальність це не те, яким ви намагаєтеся бути. Сексуальність приходить природно, коли ви задоволені собою. Повірте мені, я експерт в цьому!

Однак в інтерв'ю виданню актор зізнався, що був трохи збентежений вибором його на звання найсексуальнішого чоловіка планети. «Я подумав: це приголомшливо! Це круто і дивно, - каже актор. - А потім мені раптом спало на думку: і що далі? Я майже досяг вершини, куди мені рухатися тепер? ».

«Я не знаю, чому люди знаходять мене сексуальним. Може справа в моєму відчутті гумору?»- кокетує Джонсон. І вже серйозніше продовжує: «Насправді я ніколи не намагаюся виглядати сексі. У фільмах я намагаюся бути крутим і впевненим у собі. І сподіваюся, що досяг того моменту у відносинах з шанувальниками, коли вони бачать одну і ту ж людину на екрані і за його межами».

«А ще, звичайно, важливий догляд за собою. Про себе потрібно дбати. Тому я користуюся скрабами, зволожувачами та іншими штучками для краси», - знову починає жартувати кінозірка. І нарікає, що його друзі будуть не в захваті від його титулу найсексуальнішого чоловіка. «Звичайно, в очі вони будуть говорити, як вони раді за мене. Але за спиною будуть бажати мені гидоти», - сміється Дуейн.

Loading...