Дмитро Шепелєв розповів, як папараці «полювали» за хворою Жанною Фріске

Дмитро Шепелєв розповів, як папараці «полювали» за хворою Жанною Фріске
Жанна Фріске на каталці в аеропорту Шереметьєво

Телеведучий розповів історію фотографії, завдяки якій всі дізналася про страшну хворобу співачки.

Джерело: Відомості

24 листопада побачить світ книга російського телеведучого Дмитра Шепелєва «Жанна», в якій він розповів про боротьбу співачки Жанни Фріске з раком, повідомляє видання «УзнайВсе».

Крім того, в ній телеведучий розповів історію фотографії, зробленої папараці, завдяки якій всі дізналася про страшну хворобу співачки.

Тим раннім морозним ранком Дмитро з Жанною відлітали з Москви на лікування в Нью-Йорк. Оскільки співачка була дуже слабка, в аеропорт Шереметьєво її привезли на машині швидкої допомоги.

Перш ніж вкотити каталку з хворою Жанною в будівлю аеропорту, щоб ніхто не впізнав зірку, її з ніг до голови закутали в одіяло і наділи великі темні окуляри. Буквально через хвилину Фріске була в медкабінеті, де вона мала дочекатися оголошення посадки і, повз митний контроль, на ліжку, спецтрапом, через окремий вхід сісти в літак, де для неї вже було обладнано місце за ширмою. Жанну проводжав тато, Володимир Борисович, який поспішав попрощатися з дочкою, оскільки закінчувався час платного паркування.

Дмитро буквально на кілька хвилин залишив дружину, щоб проводити тестя до машини. Крім бригади швидкої допомоги і чергового, — нікого стороннього поруч зі співачкою не було. Правда, в будівлі аеропорту Шепелєв зауважив знімальну групу з кількох людей. Коли Жанна і Дмитро вже сіли на літак, на телефон телеведучого прийшло повідомлення від Наталії Фріске: «Вас сфотографували в аеропорту. Пишуть, що не торгуються».

Шепелєв був шокований! «Як це можливо? Як хтось міг пронюхати? Хто зробив цей знімок і коли? Чому, врешті-решт, вони пишуть сестрі? Невже це вона нас підставила?» — розмірковував він.

Саме так з’явився знімок, на якому шанувальники вперше побачили хвору Жанну Фріске. Вона лежала на каталці і розмовляла по телефону.  

Loading...