Володимир Кристовський вперше показав новонародженого сина

Володимир Кристовський вперше показав новонародженого сина
Володимир Кристовський / Фото: Instagram vova_kristovskiy

Російський співак з радістю виконує свої батьківські обов’язки.

Джерело: Відомості

Володимир Кристовський влаштував собі невеликий вихідний із сім’єю. Все заради того, щоб особисто бути присутнім на першій в житті прогулянці його новонародженого сина — Федора. Артист з гордістю вивіз дитину в колясці на вулицю і висвітлив цю подію у своєму мікроб лозі, повідомляє 7days.

«Перша прогулянка дядька Федора!» — написав Володимир. Правда, а подивитися на самого сина Кристовського фанатам поки не вдасться. 

Ймовірно, батьки хлопчика чекатимуть коли він трохи підросте і тільки тоді покажуть його портрет. Але спокушатися шанувальникам усе ж варто. У світі шоу-бізнесу зараз модно приховувати своїх дітей від преси і широкої публіки. Наприклад, деякі зірки, які народили, м'яко кажучи, не один місяць назад, до цих пір так і не показали своїх спадкоємців. 

Володимир вже виховує чотирьох доньок від свого першого шлюбу — Ясмін, Станіславу, Мію і Уму. Дівчата, до речі, чудово порозумілися з новою дружиною свого тата — Ольгою. Колишня дружина Володимира теж вже влаштувала своє особисте життя. 

Валерія знову вийшла заміж, і її новий чоловік також легко знайшов спільну мову з спадкоємицями Кристовського.

Loading...