Ані Лорак приписують роман з Агаларовим

Ані Лорак приписують роман з Агаларовим

В будинку бізнесмена співачка дає інтерв’ю, позує для журналів і навіть відсвяткувала черговий день народження своєї дочки Софії.

Джерело: Відомості

Незважаючи на те, що співачка Ані Лорак ще п'ять років тому вийшла заміж за громадянина Туреччини Мурата Налчаджиоглу і народила йому дочку Софію, ЗМІ регулярно повідомляють про проблеми в її родині, інформує видання «УзнайВсе».

На цей раз журналісти приписали їй роман з відомим бізнесменом Арасом Агаларовим. Подейкують, що Агаларов не тільки надає їй спонсорську підтримку в записі пісень і кліпів, а й надає їй житло в елітному селищі «Агаларов Estate» на Новоризькому шосе в Москві. 

Саме в будинку бізнесмена співачка дає інтерв'ю, позує для журналів і навіть відсвяткувала черговий день народження своєї дочки Софії. 

За словами обізнаних людей, усіма цими привілеями Ані Лорак користується аж ніяк не за гарні очі. Офіційний представник співачки вирішив спростувати чутки і повідомив журналістам: «Ну, які у них можуть бути стосунки ?! Просто вона щорічно виступає у нього в «Крокус Сіті Холі». І він запросив її на свій день народження. Там були присутні і Філіп Кіркоров, і Стас Михайлов, і багато інших».  

Правда, коли представники ЗМІ поцікавилися, де зараз живе зірка, він явно занервував і відповів:  «Взагалі, ми нікому не повідомляємо місце проживання нашої артистки. Для всіх вона живе на сцені. Вибачте, я більше не можу з вами говорити. У нас починається концерт». 

Loading...