Прохор Шаляпін хоче піти в монастир

Прохор Шаляпін хоче піти в монастир

Відомий співак 33-річний Прохор Шаляпін заявив журналістам про свій намір піти у монастир.

Джерело: Відомості

Ймовірно, красень артист втомився від любовних пригод, уваги прихильниць і мирської суєти і єдиним виходом з цього круговороту подій бачить відпочинок в монастирі. Правда, щоб уникнути переслідування з боку нав'язливих дам, святе місце, де він має намір провести якийсь час, Прохор з обережності не називає. Прихильницям співака не варто в розпачі рвати на собі волосся, адже артист не збирається ставати ченцем.

- Я лише на початку великого шляху. .. Тільки не згадуйте, будь ласка, назву храму, я не хочу зайвої уваги до цієї теми. Я дійсно думаю якийсь час пожити в монастирі. Занадто втомився від того бруду, що ллється на мене з екрану телевізора, - сказав журналістам Прохор Шаляпін.

До речі, вперше в церкву Шаляпін прийшов на свято Святої Трійці, куди його привела мама. Майбутній артист був у захваті від святкової служби. Зараз під час гастролей Прохор часто відвідує храми і святі місця, проте не любить говорити про релігію, вважаючи це дуже особистим. Ідея пожити в храмі у нього з'явилася після відвідування Валдаю. «Там неймовірна енергетика» - каже співак. Як інформує uznayvse.ru, Прохор Шаляпін зізнався, що на даний момент у нього немає дівчини, але він закоханий.

Loading...