Цього разу Глюкоза продемонструвала публіці свою спідню білизну

Цього разу Глюкоза продемонструвала публіці свою спідню білизну

Співачка Наталія Іонова, більш відома публіці під псевдонімом Глюкоза, прославилася своєю любовю до відвертих фотосесій і «голих» суконь.

Джерело: Відомості

Тому мало хто з передплатників здивувався, побачивши на сторінці в соціальній мережі Інстаграм, що належить дружині олігарха і мамі двох дочок чергове еротичне фото. На знімку Наталія зображена в нижній білизні, лежачи на дивані.

Схоже, користувачем вже неабияк набридла постійна демонстрація зоряного тіла, оскільки всі вже давно встигли оцінити красу співачки, тому багато коментарів були такого змісту: «Може спробувати ще на вухах попозувати. ..», «Дуже сексуально, але шкарпетки треба було зняти) )), а то як сланці на шкарпетки, а взагалі Ви дуже цікава дівчина))) очі особливо!». 

Варто відзначити, що ці фотографії були зроблені під час фотосесії для магазину нижньої білизни. Нагадаємо, 17 червня 2006 року Наталя Іонова вийшла заміж за бізнесмена Олександра Чистякова, співвласника нафтової компанії Ruspetro, колишнього топ-менеджера ВАТ «ФСК ЄЕС». Подружжя виховує двох дочок - Віру і Лідію.

Loading...