Марія Шукшина показала підрослих синів-близнюків

Марія Шукшина показала підрослих синів-близнюків

Актриса зареєструвалася в Instagram і вперше за довгий час показала фото своїх підрослих дітей.

Джерело: Відомості

Актриса і телеведуча 49-річна Марія Шукшина довгі роки обходила стороною соціальні мережі. Вона неодноразово повідомляла, що не зареєстрована в жодній з них, а всі існуючі сторінки під її ім’ям є «липовими». Однак нещодавно в Instagram з’явився аккаунт Марії, в якому вона офіційно привітала всіх шанувальників, оголосивши, що, все-таки, вона спокусилася благами Інтернету, повідомляє видання «Домашний очаг».

«Рада вітати вас на своїй першій і єдиній сторінці в «Інстаграмі». Марія Шукшина», — написала знаменитість. У профілі Марії поки всього 13 фотографій, більшість з яких ілюструють щоденні робочі процеси зірки. Однак є і кілька знімків з її дітьми. Так, нещодавно Шукшина вперше за довгі роки показала підрослих синів-близнюків Фому і Фоку від третього чоловіка, бізнесмена Бориса Вишнякова.

Хлопчики, на думку підписників артистки, помітно підросли і вже зовсім скоро будуть одного зросту зі старшим братом Макаром, якого знаменитість народила від другого шлюбу з підприємцем Олексієм Касаткіним.

Свого дорослого спадкоємця Марія теж показала, опублікувавши його фото на своїй сторінці. Не оминула увагою зірка і старшу дочку Аню від першого чоловіка Артема Трегубенка, розмістивши в Мережі спільне фото зі спадкоємицею.  

Loading...