Колишній чоловік Анджеліни Джолі Біллі Боб Торнтон розповів, чому розлучився з нею

Колишній чоловік Анджеліни Джолі Біллі Боб Торнтон розповів, чому розлучився з нею

В інтерв’ю відомому журналу актор розповів, чому розлучився з Анджеліною.

Джерело: Відомості

61-річний Біллі Боб Торнтон, другий за рахунком чоловік Анджеліни Джолі вирішив згадати про свій з нею короткий і ексцентричний шлюб, повідомляє 7days.

Багато хто пам’ятає, що закохана парочка гордовито носила на шиї ланцюжки з кулонами у вигляді маленьких судин, наповнених ... кров’ю один одного. Актор поділився в інтерв’ю спогадами, повідомивши, що «ніколи не відчував себе досить хорошим» для Джолі. Тоді як сам він цілком себе влаштовує таким, який є.

До того ж йому не подобалося, що молода дружина всерйоз зайнялася проблемами біженців та нескінченно, як посол доброї волі при ООН, їздила по гарячих точках. Біллі Боб сказав, що він завжди віддавав перевагу більш традиційному способу життя вдома і «терпіти не міг перебувати в компанії багатих і впливових людей».

Відомо, що за три місяці до розлучення подружжя оголосило про усиновлення дитини з Камбоджі. Відомо так само, що Торнтон не горів бажанням усиновлювати дитину, що і послужило ще однією причиною для розриву стосунків. Анджеліна подала на розлучення і оформляла всі документи на Меддокса як матір-одиночка. Пізніше, коли вона стала зустрічатися з Бредом Піттом, він усиновив хлопчика, і Меддокс став носити прізвище Джолі-Пітт, як і всі інші їхні діти. Саме конфлікт Меддокса і Пітта став чи не головною причиною, що спонукала Анджеліну розлучитися з чоловіком. Адже Пітт нібито-то вдарив 15-річного підлітка, коли той заступився за матір.

Незабаром після розлучення з Джолі Біллі Боб Торнтон одружився вшосте. Вони з дружиною Синтією Інгленд виховують 12-річну дочку Беллу. Актор також розповів, що з Анджеліною вони до цих зустрічаються кожні кілька місяців і чудово проводять час.

Loading...