Кохана принца Гаррі оселилася в Кенсінгтонському палаці

Кохана принца Гаррі оселилася в Кенсінгтонському палаці

Роман Меган Маркл з молодшим братом принца Уіьяма стрімко розвивається.

Джерело: Відомості

Меган Маркл, з якою в принца Гаррі кілька місяців тому зав'язалися романтичні стосунки, вже оселилася в Кенсінгтонському палаці, повідомляє 7days.

Американську актрису днями сфотографували біля воріт королівської резиденції, коли вона поверталася з продуктової крамниці. За відомостями Daily Mail, Меган без охорони прогулялася до невеликого магазину з органічними продуктами — того самого, де часто любила отоварюватися мама її коханого — принцеса Діана. На голові Меган була надіта кепка принца Гаррі, а на ногах непримітного виду гумові чоботи.

Схоже, що стосунки принца Гаррі з Меган розвиваються більш, ніж стрімко. У всякому разі точно не всі подружки молодшого брата принца Вільяма були удостоєні честі зупинятися в королівському палаці і отримували захист британських спецслужб. До слова, як стверджує все те ж видання Daily Mail, якщо батькові свого коханого — принцу Чарльзу Меган вже була представлена, то ось з герцогинею Кембриджською і принцом Вільямом їй ще належить познайомитися. Втім, сумнівів в тому, що Маркл схвалить все королівське сімейство, майже немає.

Актриса, як і принц Гаррі є палкою захисницею дикої природи. Крім цього, вона багато часу приділяє благодійності, а також дуже любить дітей. «Ложку дьогтю» до ідеального образу Меган не так давно спробувала додати її зведена сестра — Саманта Грант, яка назвала Маркл в інтерв'ю «егоїстичною і самозакоханою кар'єристкою». 

Втім, не виключено, що така характеристика була дана Меган з величезною заздрості, адже принц Гаррі поки що залишається одним із найбільш завидних холостяків світу.

Loading...