Віра Брежнєва показала в Instagram фото з округлим животом

Віра Брежнєва показала в Instagram фото з округлим животом

Співачка Віра Брежнєва насмішила своїх шанувальників умінням робити вагітний животик.

Джерело: Відомості

Зараз співачка Віра Брежнєва гастролює українськими містами зі своєю новою концертною програмою «# НОМЕР1». Однак навіть на гастролях артистка продовжує через соцмережі стежити за життям своїх російських колег, повідомляє видання Informing.

На концерті в місті Кривий ріг екс-солістка «ВІА-Гри» зарядилася позитивною енергією від своїх фанатів і після свого виступу вирішила пожартувати на тему найактуальніших новин минулого дня.

Віра зазначила, що у неї немає фото з новообраним президентом США Дональдом Трампом, тому вона не може, як інші знаменитості, похвалитися ним у себе на сторінці.

Також Брежнєва поскаржилася, що вона не в положенні, тому не може послідувати моді на відверті фотосесії вагітних зірок, натякаючи на Ксенію Собчак, яка на останніх термінах вагітності знялася оголеною для обкладинки журналу Tatler.

При цьому співачка відзначила, що хоча вона і не в тренді, їй все одно є чим похвалитися.

«Зате я вмію надувати живіт ось так», — написала артистка під своїм фото в Інстаграм, на якому вона зображена з животиком, як у вагітних, і поцікавилася у своїх підписників: «А ви так вмієте?)».

І хоча це була лише жарт, деякі фоловери і журналісти всерйоз подумали, що Віра носить під серцем дитину від Костянтина Меладзе. Інші ж фанати Брежнєвої оцінили її вміння жартувати над колегами, що женуться за модою, і від душі посміялися разом зі співачкою. 

Loading...