Ірина Дубцова вирішила влаштувати собі розкішний відпочинок на Мальдівах

Ірина Дубцова вирішила влаштувати собі розкішний відпочинок на Мальдівах

Компанію знаменитості склав її спадкоємець Артем.

Джерело: Відомості

Співачка Ірина Дубцова вирішила відпочити на улюблених Мальдівах. У своїх інтерв'ю знаменитість говорила про те, що критеріїв вибору місця для відпочинку у неї два - сонячна погода і близькість до океану. «І нехай весь світ зачекає», - ділилася Дубцова в своєму мікроблозі після того, як вирвалася в тропічний рай.

Компанію артистці склав її 10-річний спадкоємець Артем. Разом зі своїм сином Ірина багато засмагала, купалася, дегустувала місцеві делікатеси, пірнала під воду зі спеціальною маскою, а також із задоволенням бігала по розкішному пляжу. Крім того, Дубцова обожнює кататися на велосипеді. «І кожен раз взахваті. І кожен раз як перший», - такими словами знаменитість висловила свої емоції в соціальних мережах.

На деяких фотографіях, зроблених за кордоном, Ірина зображена разом з дитиною. На думку фоловерів знаменитості, спадкоємець Дубцової зростає дуже схожим на артистку. «Мамина копія», «Він у вас дуже гарний, ваша гордість і захист», «Виглядаєте як брат з сестрою», - коментували прихильники Дубцової.

Варто відмітити, що знімки в мікроблозі Дубцової з'являються із завидною регулярністю. «Черговий день лінощів», - ділилася жінка в «Інстаграм», показуючи фотографію сина, що сидить на шезлонгу під пальмами. Передплатники Ірини бажали їй приємного відпочинку і відзначали, що місце, де знаходиться зірка, просто приголомшливе. «Напевно, саме так виглядає рай», «Як же там чудово, відчути б вітерець і запах Мальдів», «Краса», «Ось це види», «Мрія», «Нереально», «Наче картини», - обговорювали фанати артистки.

Loading...