Марія Берсенєва перенесла операцію на хребті

Марія Берсенєва перенесла операцію на хребті

Російська актриса розповіла про стан свого здоров’я.

Джерело: Відомості

Марія Берсенєва днями нарешті змогла покинути лікарню, в якій провела останні півтора тижні. Як розповіла актриса, їй була проведена операція на хребті. Зараз Марія відчуває себе вже набагато краще, однак повернутися до повноцінного життя у Берсенєвої поки можливості немає. Артистка подякувала своїм шанувальникам за надану підтримку. Протягом всього перебування зірки в лікарні, фанати передавали для неї м'які іграшки, квіти, солодощі — словом, все, що хоч якось могло підняти 35-річної Марії настрій, повідомляє 7days.

Про те, що Берсенєвій треба було пережити серйозне хірургічне втручання, вона розповіла у своєму мікроблозі. «Коли ти біжиш по життю алюром і тобі хочеться все встигнути, всім допомогти, все пізнати і зрозуміти, всюди побувати, зіграти безліч хороших ролей і тобі все здається, що ще не час зупинитися, озирнутися, трохи відпочити і приділити крапельку часу собі .. . Організм вирішує сам! Ось і мені, здається, пора зробити зупинку ... Пора було давно ... А тепер уже це життєва необхідність ... Або я більше не буду ходити ... Грижа, хребець, що випав, імпланти... » —  написала Марія.

Втім, зараз всі страхи Берсенєвої залишилися позаду. Актриса досить швидко відновлюється, і лікарі дають сприятливі прогнози про її самопочуття. Тепер Марія продовжуватиме йти на поправку вже вдома, де, як відомо, і стіни допомагають ...

Loading...