Бред Пітт вперше з’явився на публіці після розставання з Джолі

Бред Пітт вперше з’явився на публіці після розставання з Джолі

Актор перестав з’являтися на публіці, щоб уникнути питань на делікатну тему про розставання з Джолі.

Джерело: Відомості

Голлівудський актор Бред Пітт з’явився на публіці вперше після оголошення про початок шлюборозлучного процесу, зробленого його дружиною Анджеліною Джолі, повідомляє Informing.

У вересні шанувальників Анджеліни Джолі і Бреда Пітта приголомшила новина про розлучення зіркової пари. З тих пір голлівудські актори перестали з'являтися на публіці, щоб уникнути питань на делікатну тему про їхнє розставання.

З’явитися на публіці Бред зважився лише через два місяці після оголошення про розлучення. За відомостями журналу People, днями актор побував на закритому показі фільму «Місячне сяйво», який проходив в Лос-Анджелесі.

Супутницею Пітта на заході стала його колега і близька подруга Джулія Робертс, з якою чоловік Анджеліни Джолі разом грав у фільмі «Одинадцять друзів Оушена» і його продовженні.

Повідомляється, що компанія Бреда Plan B спільно з А24 продюсувала драму про афроамериканського хлопчика-гомосексуаліста і його спроби сприйняти себе самого.

Відзначимо, що наступний вихід Пітта в світло повинне відбутися зовсім скоро. У цьому місяці має відбутися прем'єра фільму «Союзники», в якому Бред грав разом з французькою актрисою Маріон Котійяр. І хоча через розлучення актор відмовився від промотуру на підтримку своєї нової картини, на її прем’єрі він обіцяв з’явитися.

Loading...