Анфіса Чехова розповіла про те, на що може витратити останні гроші

Анфіса Чехова розповіла про те, на що може витратити останні гроші

Телеведуча відверто розповіла про те, як витратила велику суму грошей на несподівану покупку.

Джерело: Відомості

Анфіса Чехова зізналася, що у неї є одна слабкість — любов до красивої нижньої білизни. Телеведуча так сильно любить купувати цей предмет «гардеробу», що не шкодує на нього навіть останніх грошей. У своєму мікроблозі Анфіса згадала про те, як після звільнення з відомого телеканалу «спустила» всі свої кошти на покупку декількох комплектів розкішної нижньої білизни, повідомляє 7days.

«Я, напевно, не раз уже писала, що я фанатка красивої нижньої білизни. Дуже добре мою любов до білизни розкриває історія мого звільнення з телеканалу «СТС», коли мені виплатили встановлені згідно з законом три зарплати, я майже всі гроші спустила на дорогу нижню білизну, а потім довго сиділа без роботи і без грошей. Так ось, зараз білизну я люблю не менше!» — поділилася з підписниками Анфіса.

До слова, останнім часом в мікроблозі телеведучої з'являється все менше знімків з демонстрацією нижньої білизни. Анфіса деякий час назад захопилася заняттями йогою, так що тепер Чехова часто позує перед фотографом в зручному спортивному одязі.

Правда, навіть в таких нарядах помітно стрункішій телезірці вдається продемонструвати свою розкішну фігуру. Анфіса вибирає для занять облягаючі комбінезони з відкритою спиною, демонструючи татуювання на пікантних частинах тіла.

Loading...