Екс-солістки «ВІА Гри» створили нову групу

Екс-солістки «ВІА Гри» створили нову групу

Ольга Романовська, Тетяна Котова та Санта Дімопулос вже записали першу пісню.

Джерело: Відомості

У розпорядженні редакції «СтарХіта» виявився запис з фотосесії, в якій взяли участь Ольга Романовська, Тетяна Котова та Санта Дімопулос. Судячи з усього, вони позували втрьох для якоїсь обкладинки або програми. Кореспонденту вдалося з'ясувати, що сексуальні екс-солістки групи «ВІА Гра» увійшли до складу нового музичного проекту.

За словами співачок, робота в новому колективі ніяк не вплине на їх сольні кар'єри. Назва дівочого тріо поки тримається в секреті. Продюсер групи Сергій Ковальов Бакинський, відомий своїми проектами на музичному телебаченні і курсами лекцій у Вищій школі економіки, повідомив «СтарХіту», що назва групи буде оголошено на спеціальній прес-конференції 15 листопада.

«У нас вже записаний перший сингл, це лірична композиція, орієнтована на наймасовішу жіночу аудиторію. Також можу сказати, що 19 листопада на всіх чекає просто сюрприз від нашої групи. У нас у всіх горять очі, ми працюємо зараз по 18 годин на проекті ... Це просто бомба. Емоційна, сексуальна, мелодійна супербомба - ось що таке наша група», - зазначив Сергій.

Відомо, що Романовська живе в Швейцарії, Санта - в Києві, Тетяна Котова мешкає в Москві. Мабуть, концепція проекту настільки яскрава, що встояти від пропозиції дівчата не могли. 

Loading...