Філіп Кіркоров врятував свого «брата» від тяжкої хвороби

Філіп Кіркоров врятував свого «брата» від тяжкої хвороби

Співак Філіп Кіркоров не раз згадував у своїх інтерв’ю свого брата.

Джерело: Відомості

Зацікавлені шанувальники російського поп-короля губилися в здогадах, хто цей таємничий брат, адже кровного споріднення в біографії Філіпа Бедросовича не значиться. Розкрити особистість цієї людини вдалося кореспондентам журналу «Стархит», повідомляє Informing.

Виявилося, що братом артист називає клірика Свято-Нікольского храму в Сімферополі Олександра Діканя, з яким він познайомився чверть століття тому.

«Ми брати в Христі, — цитує журнал слова священнослужителя. — Знайомі кажуть, що ми схожі очима, мімікою і навіть характером. Тому Філіп часто називає мене родичем. Але я, скоріше. його духовний наставник».

Дікань розповів, що вони з поп-королем постійно підтримують зв'язок. Філіп Бедросович звертається до свого друга за порадами з різних питань. Бачитися особисто друзям вдається не часто, але кожен сезон співак відвідує брата під час гастролей у Криму.

Олександр ж іноді провідує друга в Москві. Наприклад, навесні протодиякон приїжджав на прем'єру нового шоу Кіркорова «Я» в Кремлі, після чого побував у нього вдома, де познайомився з дітьми поп-короля і Аллою Пугачовою.

При цьому священнослужитель зазначив, що його знаменитий друг не тільки просить поради, а й завжди готовий простягнути руку допомоги. Так кілька років тому Філіп Бедросович зауважив, що його брат різко схуд. У Діканя лікарі діагностували небезпечне захворювання — виразковий коліт, який без відповідного лікування може перерости в онкологію. В Олександра грошей на лікування не було, але поп-король, дізнавшись про недугу друга, надав йому фінансову допомогу і тим самим допоміг запобігти онкології.

«Він дуже чуйна людина», — говорить про свого знаменитого друга Дікань.

Loading...