Біля будинку Пугачової і Галкіна затримали жінку в хіджабі

Біля будинку Пугачової і Галкіна затримали жінку в хіджабі

Російській зірковій сім’ї могла загрожувати небезпека.

Джерело: Відомості

Охорона особняка, в якому проживає подружня пара з дітьми, вчасно звернулася в поліцію. Зараз ведеться слідство, подробиці якого не розголошуються, повідомляє StarHit.

Алла Пугачова разом з Максимом Галкіним живе в селі Грязь в Московській області РФ з літа 2011 року. Шоумен побудував шикарний особняк за 30 кілометрів від Москви.

Напередодні пильні охоронці території помітили підозрілу жінку, яка перебувала біля сімейного гніздечка артистів. Сек'юріті вирішили викликати поліцію, щоб прояснити ситуацію і виключити можливу загрозу життю оточення. З їхнього опису, невідома жінка була одягнена в чорний хіджаб, але особливу увагу привернула її велика сумка.

Прибулі співробітники поліції оточили територію і перекрили дорогу. Поки кінологи перевіряли вміст сумки на наявність вибухових пристроїв, правоохоронці намагалися з'ясувати, як вона опинилася біля будинку співачки. Жінка на ім'я Мадіна прибула з великого міста Республіки Інгушетії Назрані на поїзді і відразу ж відправилася в село Грязь. Однак навіщо вона приїхала до будинку Пугачової і Галкіна, вона пояснити не змогла.

Шоумен підтвердив, що близько його особняка була затримана жінка, проте не став поширюватися щодо деталей події, зберігаючи таємницю слідства.

Місцеві жителі розповіли, що правоохоронні органи огородили територію, щоб уникнути паніки в невеликому селі після появи підозрілої жінки.

«Була поліція. Оточили все, — розповів двірник виданню Life. — Може фанатка яка, може маніячка, точно не знаю. Було вже пізно. Поліцейські тільки стояли і показували всім, щоб вони об'їжджали оточення».

Loading...