Мерайя Кері вимагає гроші у екс-бойфренда

Мерайя Кері вимагає гроші у екс-бойфренда

Австралійський мільярдер Джеймс Пекер може втратити частку своїх грошей.

Джерело: Відомості

Роман Мераї Кері та Джеймса Пекера був з самого початку схожий на казку. І обіцяв обернутися не менш казковим весіллям. Однак відносини співачки і мільярдера несподівано завершилися і далеко не найкращим чином. WomanHit дізнався подробиці гучного розлучення.
Мерайя Кері та Джеймс Пекер познайомилися навесні минулого року. Австралійський бізнесмен, чий статок оцінюється в 3,5 мільярда доларів, багато років був пристрасним шанувальником співачки і мріяв про зустріч із нею. У лічені дні після знайомства між Мерайєю і Джеймсом закрутився пристрасний роман, і з тих самих пір парочка була нерозлучна: Пекер супроводжував Кері під час її гастролей, артистка не залишала коханого навіть під час ділових зустрічей.
У січні Мерайя і Джеймс оголосили про свої заручини і почали готуватися до весілля, яке мало відбутися в кінці цього року. Але в жовтні закохані стали все частіше сваритися, і в якийсь момент Пекер попросив Кері забиратися з його будинку. Кажуть, мільярдер втомився від непомірних витрат і запитів своєї нареченої, які стали негативно відбиватися на його бізнесі.
Однак навіть після розставання Джеймсу доведеться ще трохи розщедритися. З чуток, Мерайя вимагає від екс-бойфренда 50 мільйонів доларів, які він обіцяв їй виплатити в разі розлучення в ще не підписаному ними шлюбному договорі. Співачка вважає, що ці гроші будуть гідною компенсацією того, що вона на прохання нареченого скасувала тур по Південній Америці і втратила частину доходу. Також артистка сподівається, що колишній коханий купить їй новий особняк в Лос-Анджелесі. І залишить частину своїх розкішних подарунків. Зокрема, перстень вартістю 10 мільйонів доларів.
Втім, поки не відомо, наскільки всі ці чутки відповідають дійсності, так як офіційні представники Мераї Кері та Джеймса Пекера від коментарів утримуються.
Мерайя Кері - далеко не єдина знаменитість, яка може похвалитися романом з мільярдером. 

 

Loading...